Kāpēc Kims iesaka deaktivizēt Facebook

Ik pa laikam parādās kāds jaunums, kas ietekmē gandrīz visus. Varbūt tas tieši neietekmē dažus cilvēkus, bet noteikti vismaz netieši.

Runājot par Facebook, kuram visā pasaulē ir vairāk nekā 2 miljardi lietotāju, viss, kas attiecas uz sociālo mediju vietni, iespējams, mainīs jūsu dzīvi. Tāpat kā, piemēram, mūsdienās, kad viņi ir pakļauti ugunij saistībā ar to, kas notika starp viņiem un Cambridge Analytica.

Īsāk sakot, Cambridge Analytica tiek apsūdzēts par to, ka viņi ir ievilkuši Facebook lietotāju datus tiešsaistes viktorīnas veidā - datus, kurus viņi pēc tam izmantoja politisko kampaņu atbalstam. Šī atklāsme, kā arī pati ideja par vietnes izmantošanu informācijas ieguvei, iespējams, ir pietiekama, lai liktu pārdomāt, vai viņi patiesībā vēlas tajā atrasties.



Ja Facebook jums piedāvā heebie-jeebies, apsveriet šo iespēju

Ņemot vērā visu šo neskaidrību, kas saistīta ar Facebook, kā arī vispārējo rupjību, šķiet, vietne izspiež, jums var rasties jautājums, vai ir pienācis laiks nospiest izstumšanas pogu un pāriet no vietnes. Ja tā, tad neesi viens.




Faktiski Kima pieņēma lēmumu deaktivizēt savu kontu, un tas ir solis, kuru viņa iesaka arī jums veikt.

Tagad jums jāzina, ka pastāv atšķirība starp konta deaktivizēšanu un tā pilnīgu atcelšanu. Ja jūs nolemjat, ka kāda vērtība, ko Facebook piešķir jūsu dzīvei, vairs nav tā negatīvā puse, iespējams, pilnīga atcelšana būs jums.

Bet, ja jūs šobrīd jūtaties nemierīgi par Facebook, bet neesat pārliecināts, ka vēlaties to atbrīvot no savas dzīves uz visiem laikiem, deaktivizēšana ir labākā likme.

Kā deaktivizēt savu Facebook?

Prieks, ka jautājāt. Tas faktiski ir diezgan vienkārši. Vienkārši veiciet šīs darbības:




1. Piesakieties savā Facebook kontā. Sākuma ekrāna augšējā labajā stūrī ir uz leju vērsts trīsstūris.

2. Noklikšķiniet uz trīsstūra. Tas atvērs nolaižamo izvēlni ar dažām dažādām opcijām. Jūs vēlēsities noklikšķināt uz “Iestatījumi”.

3. Tiks atvērta jauna lapa ar vairāk vietām, uz kurām noklikšķināt. Saraksta apakšā ir opcija “Deaktivizēt kontu”. Virziet kursoru virs šī lodziņa un noklikšķiniet uz.

4. Šis klikšķis izvērsīs lodziņu, atstājot vietu tekstam, kurā būs paskaidrots, ko deaktivizēs jūsu konts un ko nedarīs. Ja šajā brīdī jūs joprojām vēlaties to izskatīt, noklikšķiniet uz zilā teksta “Deaktivizēt kontu”.


bloķējot Windows atjauninājumus




5. Turpmāk Facebook lūgs ievadīt paroli. Ir jēga - viņi vēlas pārliecināties, ka jūs esat vienīgā persona, kas var deaktivizēt jūsu kontu.

6. Kad esat ievadījis paroli, Facebook sniegs jums vēl vienu iespēju mainīt savas domas. Tas pat mēģinās uzlikt jums vainas apziņu, izvēloties nejaušu cilvēku grupu un sakot, ka viņi jums pietrūks, kad dosities. Ja jūs varat pretoties, tas lūdz norādīt savus aiziešanas iemeslus. Šajā gadījumā pirms paskaidrošanas sniegtajā vietā vēlaties noklikšķināt uz “Cits”. Vienkārša atbilde būtu teikt, ka jums ir nepieciešams pārtraukums.

Apsveicu! Jūsu Facebook ir deaktivizēts. Tas nenozīmē, ka, protams, jūs nevarat pie tā atgriezties, taču pagaidām jūsu profils vairs nebūs. To darot, jūs arī vēlēsities atteikties no turpmāko e-pasta ziņojumu saņemšanas no Facebook.

Galu galā viņi negrasās šo pārtraukumu rīkoties ļoti labi un darīs visu iespējamo, lai jūs atgūtu.

Ja kādreiz esat piedalījies Facebook viktorīnā, jums tas jāizlasa

Amajor vēlētāju profilēšanas firmu ieskauj masīvs apkaunojošs skandāls. Viņi tiek apsūdzēti par viktorīnas izmantošanu Facebook, lai novāktu jūsu un draugu profilus. Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu, kā viņi to izdarīja.