Izslēdziet Facebook kaitinošāko funkciju

Ņemot vērā, ka ir vairāk nekā miljards cilvēku, kas izmanto Facebook grupas, jūs, visticamāk, jau piederat dažiem.

Lai gan ir lieliski sazināties un dalīties ar citiem grupas dalībniekiem, dažreiz diskusijas var ievilkties un tik daudz, lai viņi pārņem ziņu plūsmu jūsu mājaslapā, ļaujot dienām ritināt tikai tāpēc, lai atrastu ziņas no draugiem, kas nav grupas.


noovie arkādes attēls

Vai ir kāds veids, kā izslēgt šo kaitinošo funkciju un ietaupīt sevi no nepieciešamības ritināt ekrānu pēc ekrāna? Jā, ir, un mēs esam šeit, lai parādītu, kā jums.






Kā pielāgot grupas paziņojumu iestatījumus

Vai vēlaties palēnināt savu darbību, labi, vismaz jūsu grupas rādītāji? Tāpat kā visā pārējā Facebook, jūsu grupas paziņojumu iespējas ir vienkāršas, taču mulsinošas.

  • Visas ziņas paziņos jums par katru reizi, kad dalībnieki nosūta ziņojumu grupā.
  • Uzsver ir paziņojumi par ieteiktajām ziņām vai ziņām, kurās ir daudz atzīmju Patīk vai komentāru. Turklāt izceļami var būt ziņojumi no cilvēkiem, kuriem sekojat.
  • Izslēgts neļauj jums saņemt paziņojumus, kad dalībnieki sūta ziņojumu.

Šeit ir daži brīdinājumi. Ja grupa ir komandas un projekti, jums ir iespēja izslēgt tērzēšanu. Ja jūsu grupā ir 250 vai vairāk dalībnieku, paziņojumu iestatījumi pēc noklusējuma ir iestatīti uz Izcēlumi - neuztraucieties, jūs joprojām varat to izslēgt. Visbeidzot, ja grupas veids ir Paziņojums, neatkarīgi no dalībnieku skaita, noklusējuma iestatījums ir Visas ziņas.

Lai rediģētu grupas paziņojumu iestatījumus, apmeklējiet Facebook uz darbvirsmas un augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz zvana ikonas, pēc tam piesitiet Iestatījumi.

Ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz Grupas opcija. Nolaižamajā izvēlnē atlasiet grupu, kuras paziņojumus vēlaties mainīt.

Šeit varat izvēlēties saņemt tikai svarīgākos ierakstus, draugu ziņas vai pilnībā izslēgt šīs grupas paziņojumus. Klikšķis Gatavs , lai saglabātu iestatījumus.

Kā pamest grupu

Varbūt vēlaties iet soli tālāk un pamest grupu. Kreisajā pusē esošajā izvēlnē izvēlieties Grupas un atlasiet grupu, kuru vēlaties atstāt.

Noklikšķiniet uz Pievienojās cilni un pieskarieties Iziet no grupas.

Vai domājat, kas notiek, kad pametat grupu? Nedaudz.

  • Jūs esat noņemts no dalībnieku saraksta, un grupa tiks noņemta no jūsu grupas saraksta.
  • Jūs vairs neredzēsit grupas ziņas savā ziņu plūsmā vai nesaņemsit grupas paziņojumus.
  • Biedri netiks informēti par jūsu aiziešanu.

Vai jūs slimojat ar reklāmām, kas seko jums internetā? Kims ir izveidojis vietu, kur jūs varat iegūt draugus un sazināties ar citiem, neuztraucoties par jūsu datu pārdošanu reklāmdevējiem. Tā ir pilnīgi jaunā Komando kopiena bez reklāmām: droša vieta, kur tiešsaistē sazināties. Noklikšķiniet vai pieskarieties šeit, lai uzzinātu vairāk par Komando kopienu.

Paslēpt vai atlikt kāda ziņu

Varbūt tā nav grupa, kas jūs tracina, bet gan individuāls plakāts, no kura jums ir nepieciešams pārtraukums. Pastāv dažas izvēles, kas var paslēpt vai atlikt viņu ziņas, bez nepieciešamības tās atcelt.

Pieskarieties trīs punktu izvēlnei ziĦojumā no personas, kuru vēlaties paslēpt. Izvēlieties, vai paslēpt šo konkrēto ziņu, visas ziņas no šīs personas vai atlikt 30 dienas.

Jums ir arī iespēja atcelt personas izsekošanu, kas ļaus jums palikt draugiem, bet jūs vienkārši neredzēsit šīs personas ziņas savā plūsmā. Kādas personas paslēpšanas vai atlikšanas darbības ir vienādas gan Android, gan iOS mobilajām ierīcēm.


iegūt vairāk atmiņas uz iPhone