Kā deaktivizēt savu Facebook kontu, to neizdzēšot

Ja nezinājāt, pārskati norāda, ka Facebook lietojums sāk palēnināties. Varbūt tās ir viltus ziņas. Vai arī viens vīrusu video. Vai reklāmas. Facebook grāmatu lietotāji manāmi izjūt savu darbību.

Facebook paziņoja, ka tas kaut ko dara, lai problēmu novērstu. Tas nomainīs savu algoritmu, lai noteiktu draugu prioritātes, jūs zināt, tām ziņām, kuras jums patiešām ir svarīgas. Jebkurā gadījumā Facebook tik populārs bija saziņa ar draugiem.

Vai jūs sākat pamanīt izmaiņas savā Facebook Newsfeed? Tas ir jaunais algoritms darbā. Un es viņus nevainoju, Facebook atrodas uz “konteksta sabrukuma” robežas. Tas nozīmē, ka lietotāji kopīgo arvien mazāk ziņu.



Ja jūs pārtraucat izmantot savu Facebook, iespējams, ka jūsu paziņojumi ir sakrājušies. Var būt pat takas, kas ir mulsinošas vai drūmas. Jūsu draugi pat var domāt, ka jūs viņu mērķtiecīgi ignorējat!


kā izslēgt automātisko korekciju

Bet tas mazais pārtraukums no Facebook var jums izmaksāt draudzības saites un savienojumus, kurus esat izveidojis visa ceļa garumā.




Super atteikšanās

Ko jūs varat darīt? Ja nevēlaties izdzēst savu Facebook kontu tieši (es zinu, ka ir pārāk daudz atmiņu), varat to īslaicīgi deaktivizēt. To sauc par “ārkārtēju atteikšanos”, un tas bija triks, ko lietotāji, kas agrīni izturas pret privātumu, katru reizi atstāj vietni.




Deaktivizējot savu Facebook kontu, tas netiks izdzēsts, tas vienkārši tiks apturēts. Jūs saglabāsit visus gadu gaitā apkopotos datus, un tie joprojām būs pieejami, atkārtoti aktivizējot savu Facebook kontu.

Facebook “super-logoff” tiek veikts šādi:


amazon drošības iestatījumi

  1. Atveriet sava Facebook konta sadaļu “Iestatījumi” (darbvirsmā augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz apgrieztu trīsstūri un pēc tam izvēlieties iestatījumus).
  2. Kreisajā kolonnā atlasiet “Vispārīgi”.
  3. Atlasiet “Pārvaldīt kontu”.
  4. Noklikšķiniet uz “Deaktivizēt” vai “Deaktivizēt kontu”.

Ņemiet vērā, ka tiklīdz jūs deaktivizēsit savu kontu, jūsu Facebook konts vairs nebūs redzams. Jūsu draugi nevar jūs meklēt, atzīmēt jūs vai nosūtīt jums ziņojumu. Jūsu draugi pat varētu domāt, ka esat izdzēsis savu kontu.





kā remontēt Windows 7 tiešsaistē

Neuztraucieties. Kad jūsu Facebook pārtraukums ir beidzies, jūs jebkurā laikā varat atkārtoti aktivizēt savu kontu, vienkārši piesakoties atpakaļ. Jums būs nepieciešama piekļuve e-pastam vai tālruņa numuram, kuru izmantojāt, lai reģistrētos, tāpēc deaktivizējot vienmēr saglabājiet tos ērti. Ja nevarat atcerēties savu paroli, vienmēr varat pieprasīt jaunu.




Vai jums ir jautājums par Facebook? Kimam ir tava atbilde! Noklikšķiniet šeit, lai nosūtītu Kim jautājumu, viņa varētu to izmantot un atbildēt uz to savā radio šovā. Kim Komando šovs tiek pārraidīts vairāk nekā 450 stacijās.Noklikšķiniet šeit, lai atrastu šova laiku savā reģionā.

Citās ziņās tas ir redzams, kā kiberkrekli izmanto jūsu LinkedIn profilu, lai nozagtu jūsu informāciju

LinkedIn ir populārs rīks profesionāļiem un uzņēmumiem. Darba meklētāji un uzņēmumi to izmanto, lai izveidotu plašu savienojumu tīklu. Gudra kibernoziedznieka rokās tas var atklāt vairāk informācijas par jums, nekā jūs domājat.