Slēpiet paziņojumus operētājsistēmā Android, lai cilvēki nevarētu redzēt jūsu ziņojumus

Cik drošs ir jūsu Android tālrunis? Jūs, iespējams, ievērojat pamatnoteikumus par piekļuves koda vai pirkstu nospiedumu izmantošanu, lai atbloķētu tālruni. Esiet modrs par aizdomīgiem e-pasta ziņojumiem un instalējat jaunākos drošības atjauninājumus. Bet kā ir ar jūsu bloķēšanas ekrānu?


facebook aptaujas jautājumi par mani

Bloķēšanas ekrāns var nejauši pasaulei daudz pastāstīt par to, ko darāt ar savu tālruni. Kāds, palūkojies pār jūsu plecu vai klepojot pa bez uzraudzības tālruni, iespējams, var redzēt jūsu paziņojumus, ieskaitot īsziņu priekšskatījumus un kontaktpersonu vārdus.




Jutīgu informāciju varat paslēpt prom no bloķēšanas ekrāna, veicot dažus pielāgojumus iestatījumiem.

Ņemiet vērā, ka starp daudzajām Android operētājsistēmu versijām var būt atšķirības, un ne visi tālruņi spēj darbināt jaunākās operētājsistēmas. Jūsu iestatījumi var izskatīties nedaudz savādāk, vai arī jums, iespējams, nāksies nedaudz medīt, lai atrastu meklēto.

Slēpt paziņojumus




Android ļauj jums izvēlēties, kā tālrunis bloķēšanas ekrānā apstrādā lietotņu paziņojumus. Apskatīsim iespējas. Atveriet iestatījumus un piesitiet Lietotnes un paziņojumi. Pieskarieties Paziņojumi un meklējiet “Bloķēšanas ekrānā”. Šis iestatījums jau varētu teikt “Rādīt visu paziņojumu saturu”. Pieskarieties tam.

Iestatījums “Bloķēšanas ekrānā” paver trīs iespējamās izvēles:

1. Rādiet visu paziņojumu saturu. Izmantojot šo opciju, bloķēšanas ekrāna paziņojumi tiek saglabāti kā parasti, kur būs redzami satura priekšskatījumi.


iesūdzēts par negatīvu pārskatīšanu

2. Slēpt sensitīvu paziņojumu saturu. Šī opcija joprojām ļaus pamata paziņojumiem parādīties bloķēšanas ekrānā, taču jūs neredzēsit īsziņu vai e-pasta ziņojumu saturu. Šī ir saprātīga vidusceļa izvēle, kas ļauj jums zināt bloķēšanas ekrānā, neizšļakstot pupiņas tieši tam, ko jūsu lietotnes mēģina jums pateikt. Piemēram, jūs zināt, ka jums ir īsziņa, bet jūs neredzēsit, ko tā saka.




3. Nerādīt paziņojumus vispār. Tas ir vispusīgākais veids, kā neļaut ziņojumu un citu paziņojumu saturam atrasties bloķēšanas ekrānā. Kompromiss ir tāds, ka jums nebūs ērti redzēt brīdinājumus bloķēšanas ekrānā. Lai redzētu jaunākās ziņas, jums būs jāatslēdz Android tālrunis.

Iepazīstieties ar šiem 5 padomiem, kā uzlabot savu Android pieredzi.

Izslēdziet paziņojumus par noteiktām lietotnēm




Bloķēšanas ekrāna iestatījumi attiecas uz visām jūsu lietotnēm, taču jūs varat arī izvēlēties atsevišķi kontrolēt lietotņu paziņojumus. Dodieties atpakaļ uz Iestatījumi un izvēlieties Lietotnes un paziņojumi. Augšpusē vajadzētu redzēt nesen atvērto lietotņu sarakstu, vai arī visas lietotnes var parādīt alfabēta secībā. Pieskarieties lietotnes nosaukumam, izvēlieties “Lietotņu paziņojumi” un pārslēdziet pārslēgšanu no Ieslēgts uz Izslēgts, lai izslēgtu paziņojumus.


amazonas seja

Atklājiet šos 10 trikus, kurus nezinājāt, ka jūsu Android tālrunis varētu to izdarīt.




Sīkāk apskatīsim jūsu lietotni Android Messages. Jūs, iespējams, vēlēsities paslēpt savu Messages paziņojumu saturu, nebloķējot visu citu lietotņu parastos paziņojumus. Iestatījumā Lietotņu paziņojumi jums vajadzētu redzēt opciju “Papildu iestatījumi lietotnē”. Pieskarieties šai, lai piekļūtu sīkākiem iestatījumiem. Jūs varat nokļūt tajā pašā vietā, pieskaroties trim punktiem pašā lietotnē un izvēloties Iestatījumi.

Sadaļā Papildu iestatījumi pieskarieties “Bloķēšanas ekrānā”, lai paslēptu sensitīvu saturu vai pilnībā izslēgtu bloķēšanas ekrāna paziņojumus. Šis iestatījums tagad tiks piemērots tikai lietotnei Ziņojumi. Daudzas lietotnes ļaus jums vienādi kontrolēt viņu paziņojumus. Lai atrastu pareizo variantu, iespējams, nāksies ķerties pie katras lietotnes iestatījumiem.

Ir daudz labu iemeslu, kāpēc jūs varētu vēlēties slēpt paziņojumus par bloķēšanas ekrānu. Jūs, iespējams, augstu vērtējat savu privātumu. Iespējams, ka jūs gaidāt sensitīvus ar uzņēmējdarbību vai ģimeni saistītus ziņojumus, kurus nevēlaties redzēt ziņkārīgo acīm. Par laimi, tā vienkārši ātri iegremdējas jūsu iestatījumos, lai saglabātu šo informāciju ārpus bloķēšanas ekrāna.