Kontrolējiet savus datus: kā izslēgt iCloud dublējumu

Kopš darbības sākuma iCloud ir sevi pierādījis kā vienu no populārākajiem Apple glabāšanas pakalpojumiem. Tas lietotājiem nodrošina uzticamu piekļuvi un iespēju uzglabāt, sinhronizēt un dublēt saturu (un daudz ko citu) vairākās ierīcēs.

Ir patīkami zināt, ka visi jūsu dati tiek dublēti mākonī. Tomēr ir arī jautājums: “Kā izslēgt iCloud, ja es to neizmantoju?” Šis jautājums kļūst arvien izplatītāks.

Lai gan lielais vairums lietotāju joprojām atbalsta iCloud funkcijas izmantošanu, daudzu iemeslu dēļ, iespējams, ir laiks veikt izmaiņas. Mēs jums pateiksim, kas, kāpēc un kā jums jādara, kā izslēgt iCloud funkciju savā iPhone.



Kas ir iCloud dublējums?

Sāksim ar pamatiem un strādāsim tālāk. Vienkārši sakot, Apple iCloud funkcija ļauj sinhronizēt un saglabāt nepieciešamos datus vairākās ierīcēs.

Citiem vārdiem sakot, iCloud ļauj jums viegli piekļūt saviem datiem neatkarīgi no tā, vai izmantojat iPhone, iPad utt. Kamēr esat pierakstījies ar to pašu Apple ID, visu savu iCloud saturu varat atrast jebkurā ierīcē.

Pats iCloud ir izrādījies ērts, dandy rīks tiem, kuri vēlas iegūt ekskluzīvu piekļuvi savam saturam neatkarīgi no tā, kuru ierīci viņi izmanto. Tas katram lietotājam piedāvā arī 5 GB brīvas vietas. Turklāt lietotāji var saglabāt un sinhronizēt fotoattēlus, filmas, mūziku un dokumentus, kā arī atjaunināt kalendārus, pievienot kontaktus un daudz ko citu.

Papildus uzglabāšanai un sinhronizēšanai iCloud ir noderīgs arī citās lietās. To var izmantot, lai dublētu datus, koplietotu fotoattēlus un pat atrastu savu iPhone, ja tas ir pazaudēts vai nozagts. Tas ir pareizi, ja jums ir iespējota funkcija Atrodi manu iPhone, zagļi nevarēs izslēgt vai atspējot tālruni bez jūsu iCloud paroles.


instagram privātas fotogrāfijas

Iemesli, kas jums nebūtu nepieciešami iCloud

Tātad, ja iCloud sniedz jums visas šīs atdzist un noderīgās funkcijas, kāpēc jūs vēlaties to izslēgt?




Atbilde vienmēr atgriežas pie tiešsaistes pasaules visvērtīgākās preces - privātuma. Cik noderīga var būt iCloud, var nākt laiks, kad jūs vienkārši vēlaties to izslēgt, lai saglabātu privātus datus no neatļautiem lietotājiem.

Patiesība ir tāda, ka daži no mums, iespējams, nevēlas, lai noteiktas fotogrāfijas un dokumenti tiktu automātiski koplietoti, lai visi tos redzētu. Tas ietver arī Apple. Vai varbūt jūs vienkārši vēlaties ievietot pārtraukumu iCloud, sinhronizējot noteiktu saturu no vienas ierīces uz otru.

Kā izslēgt iCloud

ICloud izslēgšana ir diezgan vienkārša, un jums pat ir veids, kā izvēlēties un lietotnes un iespējas, kuras vēlaties izslēgt vai saglabāt. Varat izslēgt īpašu vienumu sinhronizēšanu, izrakstīties no iCloud vai vienkārši izdzēst kontu no savas ierīces.


goody melnā piektdienas reklāma 2018

Ja vēlaties izslēgt / izrakstīties no iCloud savā iPhone, rīkojieties šādi:




  • Sāciet, dodoties uz savu Iestatījumi lietotne
  • Pieskarieties savam vārds ekrāna augšdaļā
  • Ritiniet līdz apakšai un izvēlieties Izrakstīties opcija
  • Pēc tam jums tiks piedāvāts ievadīt savu Apple ID. Pieskarieties Izslēgt pogu. Tā rezultātā tiks izslēgtas tādas funkcijas kā Atrodi manu iPhone.
  • Šeit jūs varat izvēlēties, kādus datus saglabāt tālrunī. Izvēlieties, kādu konkrētu programmu / lietotnes vēlaties saglabāt, pārvietojot slīdni uz zaļu (ieslēgts).
  • Rīkojieties, pieskaroties Izrakstīties poga augšējā labajā stūrī.
  • Izvēlies Izrakstīties pēdējā reize. Jūs tagad esat izrakstījies, un iCloud un tā funkcijas ir atspējotas.

Tagad jūs, iespējams, vaicājat: “Ko darīt, ja es nevēlos pilnībā izslēgt iCloud, bet tikai dažas īpašas funkcijas?” Labs jautājums.

Izpildiet tikai šīs darbības:

  • Iet uz savu iestatījumi
  • Izvēlieties savu vārds
  • Pieskarieties iCloud
  • Parādīsies ekrāns ar visām jūsu uzskaitītajām iCloud funkcijām. Lai atspējotu nevēlamās funkcijas, varat pārvietojiet slīdņus, līdz tie kļūst balti. Tas nozīmē, ka funkcija ir izslēgta.
  • Tagad dažām funkcijām, piemēram, Fotoattēliem, jums būs jāveic papildu darbība. Pieskarieties izvēlne pogu, lai katru novirzītu uz citu ekrānu ar vairākām iespējām. No turienes slīdņus var pārvietot izslēgtā stāvoklī.

Tas ir, jūsu iCloud ir izslēgts glabāšanai, līdz izvēlaties to izmantot vēlreiz.