Bloķējiet kaitinošos cilvēkus Facebook, nepieķeroties

Vai esat kādreiz saņēmis drauga pieprasījumu no kādas personas pakalpojumā Facebook, kuras dēļ jūs esat pauzējis? Tur ir pelēkā zona. Jums ir savi tuvi draugi un ģimene, un tad ir tie paziņas, kas atrodas kaut kur pa vidu. Varbūt tas ir vecs istabas biedrs, līdzstrādnieks vai kāds, kuru jūs kādreiz datējāt. Neatkarīgi no tā, kas jūs esat, jūs esat sasaistīts. Ja jūs noraidāt drauga pieprasījumu, jūs varat sāpināt viņu jūtas. Bet, ja jūs piekrītat, viņi redzēs visu, ko jūs ievietojat savā kontā.

Tas var notikt arī otrādi. Varbūt jums ir bijusi neliela izkrišana ar kādu, ar kuru esat draugi gadiem ilgi, vai arī jums vienkārši nav tāda paša kontakta ar viņiem, kāds jums kādreiz bija.

Tādas situācijas kā šī rada unikālu dilemmu. Iespējams, ka problēma nav tik ekstrēma, lai attaisnotu šīs personas pilnīgu bloķēšanu. Tomēr jūs joprojām nevēlaties, lai viņiem būtu pilnīga piekļuve jūsu ziņām un fotoalbumiem.

Par laimi, ir kāds neliels triks, kuru varat izmantot, lai ierobežotu saturu, ko šie cilvēki var redzēt, un tie nav pilnībā jābloķē. Un tas ir patiešām vienkārši. Šīs personas vienkārši jāpievieno savam “Ierobežoto personu sarakstam”.

Kas tieši ir ierobežotais saraksts? Tas nav tik iebiedējoši, kā izklausās. Tas būtībā ir jūsu izveidotais saraksts, lai jūs varētu vairāk kontrolēt to, kas redz ko no jūsu konta.


kā ekrāna ierakstu uz

Kad persona tiek pievienota jūsu aizliegto personu sarakstam, tā varēs redzēt tikai saturu, kuru esat atzīmējis kā “publisku”, vai lietas, kurās esat viņu atzīmējis. Pretējā gadījumā ziņas, kuras kopīgojat ar “Tikai draugi”, netiks parādīties viņu plūsmā vai būt viņiem pamanāms.




Šī funkcija ir ļoti noderīga, ja vēlaties nodalīt profesionālo un privāto dzīvi vai ja neesat pārliecināts, vai konkrētai personai var uzticēties. Tas ir iestatīts šādi.

Vispirms apmeklējiet tā drauga Facebook lapu, kuru vēlaties ierobežot.

Profila attēla apakšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz lejupvērstās bultiņas, kur rakstīts “Draugi”, pēc tam noklikšķiniet uz “Pievienot citam sarakstam”.

Pēc tam atlasiet opciju “Ierobežots”.


pēdējā īsziņa ben show

Tas ir viss, kas nepieciešams, lai kādu pievienotu jūsu aizliegto personu sarakstam. Bet kā būtu, ja jūs vēlētos rediģēt vai pārskatīt savu ierobežoto sarakstu?




Savus sarakstus var rediģēt, ziņu plūsmas kreisajā pusē noklikšķinot uz “Draugu saraksti”.

Kad jūs tur būsit, jūs redzēsit dažādas grupas, kurās jūsu draugi ir sakārtoti, ieskaitot jūsu aizliegto sarakstu.

Piezīme. Ja lasāt šo rakstu lietotnē, noklikšķiniet šeit, lai skatītu video un ekrānuzņēmumus.

Vairāk par

5 mapes noslēpumi, kas jāzina katram Windows lietotājam




Viens iestatījums, lai aizsargātu jūsu privātumu Android viedtālrunī vai planšetdatorā

Labākā tiešsaistes nodokļu sagatavošanas programmatūra un pakalpojumi